luni, 4 mai 2009

REVISTA PRESEI!

PRIMA SCOALA DE VARA A TINERILOR CONSERVATORI ARGESENI!

O delegatie de circa 20 de tineri din cadrul PC Arges va participa in perioada 8-10 mai la prima Scoala de Vara a tinerilor conservatori din toata tara. Evenimentul va reuni reprezentanti ai tuturor organizatiilor de tineret ale PC din judetele tarii. Cel mai probabil, Scoala de Vara va fi organizata la munte, pe Valea Prahovei. Desi a existat si propunerea ca aceasta Scoala de Vara sa se desfasoare in Arges, conducerea centrala a partidului a preferat alta varianta

MAJORAREA SALARIILOR PROFESORILOR A FOST O GRESEALA!( Basescu)

Seful statului regretă în numele întregii clase politice că a majorat anul trecut salariile profesorilor şi că aceasta nu a putut anticipa efectele crizei. Liberalii s-au opus însă atunci vehement deciziei.
*Marti se fac ore ,tezele nationale se amana.
*Bugetul de stst are dificultati sa asigure cheltuieleile la care s-a angajat.(Sursa: Cotidianul)

SEJUR LA PRETURI REDUSE PRIN PROGRAMUL"VACANTA LA TARA"

Persoanele care doresc să petreacă un sejur în satele româneşti, în perioada 3 mai - 19 iunie, pot cumpăra bilete prin programul "Vacanţe la ţară", la preţul de 150 lei, respectiv 195 lei, în funcţie de clasificarea pensiunii.
Programul, care este lansat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ( ANTREC) din România, se află la a 13-a ediţie şi cuprinde pensiuni agroturistice din peste 30 de localităţi din ţară.
Oferta se va derula pe parcursul a şapte săptămâni şi este valabilă pentru intervalul 3 mai - 19 iunie 2009, se arată într-un comunicat ANTREC.(Sursa:Observator)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu