duminică, 24 mai 2009

REVISTA PRESEI!



"DACIA" SALVEAZA INCASARILE PENTRU STAT ALE FISCULUI DIN ARGES!
Din punct de vedere al încasărilor de taxe şi de impozite pentru bugetul de stat, Argeşul stă cu mult mai bine decât media naţională. Pe primele 4 luni ale acestui an, încasările de la firme au fost cu 2,16% mai mari decât în perioada similară a anului trecut. Asta în condiţiile în care, la nivel naţional, comparând aceleaşi perioade, încasările au fost mai scăzute cu 6,1%. Directorul executiv al Direcţiei Finanţelor Publice Argeş, Gheorghe Banzea, spune că o contribuţie importantă la acest bilanţ pozitiv a avut-o "Automobile Dacia". Potrivit lui Banzea, faptul că "Dacia" şi-a revenit, că are comenzi şi că merge foarte bine le-a dat de lucru şi furnizorilor săi din judeţ. Aceştia, la rândul lor, încasează bani şi au de unde să achite la timp taxele şi impozitele la bugetul de stat. Gheorghe Banzea mai precizează că încasările pe luna aprilie din 2009 au fost egale cu cele din aprilie 2008, circa 170,8 milioane de lei.

S-A SCUMPIT BENZINA!
Rompetrol şi Petrom au majorat preţurile la ben-zină, cu 3 şi respectiv 6 bani pe litru.

SE IEFTINESC GAZELE!
Veste bună pentru argeşenii care sunt racordaţi la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale! Premierul Emil Boc a anunţat că preţul gazelor naturale va scădea cu 5% la data de 1 iulie 2009

ARGESUL NU ESTE IN PREFERINTELE TURISTILOR!
Argeşul nu este considerat o atracţie turistică deosebită de către românii din alte zone ale ţării şi de către străini. O demonstrează datele Direcţiei de Statistică. Probabil şi pe fondul crizei, numărul turiştilor care ne-au vizitat judeţul în primele trei luni ale acestui an a fost cu mult mai redus decât în primul trimestru al anului trecut.(sursa:Top)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu