joi, 14 mai 2009

TOP 5 HAINE PENTRU PRIMAVARA -VARA!

Blugii taiati

Dupa o lunga perioada, blugii taiati si cat mai tociti isi fac loc pe lista pieselor esentiale si in dulapul pasionatelor de moda. Acest model de jeansi se poate gasi in toate culorile si formele si, partea buna e ca pot fi purtati in combinatie cu aproape orice. Blugii taiati sunt preferatii adolescentelor, dar si a femeilor care au terminat de mult liceul. Pentru un plus de originalitate iti poti crea singura propria pereche. Ai nevoie de o pereche de jeansi simpli, o foarfeca si multa imaginatie.

Tricoul rochie

Chiar daca jeansii taiati au revenit in actualitate, nu inseamna ca o data cu ei a revenit si moda tricourilor foarte scurte, dimpotriva. Cea mai banala piese vestimentara s-a reinventat si poate fi folosita acum pe post de rochie! Cu o lungime ce ajunge pana in zona genunchiului, tricoul rochie poate fi purtat de sine statator sau in combinatie cu o pereche de jeansi sau colanti.

Cardigane XXL

Fiecare femeie stilata ar trebui sa aiba in garderoba cel putin un cardigan. Acest pulover cu nasturi te scoate din incurcatura intr-un mod elegant si simplu. Pentru primavara aceasta sunt recomandate cardiganele lungi, de preferinta cu cateva marimi mai mare decat porti de obicei. Sunt perfecte pentru un look casual, dar si stilat, sunt calduroase si pot fi purtate oricand si oricum.

Jacheta din piele

Una dintre cele mai populare tendinte este cu siguranta cea a jachetei de piele. Modelul must-have este cel de aviator, cu o croiala simpla si scurta. Jacheta de piele este o piesa vestimentara ce schimba orice tinuta si este perfecta pentru un look casual, de zi, dar si pentru o postura mai elaborata, de seara. Indiferent de ocazie, aceasta jacheta nu trebuie sa-ti lipseasca din arsenal in aceasta primavara.

Colantii

Credeai ca a trecut vremea lor, dar te inseli. Colantii rezista in topul tendintelor si nu dau semne ca ar disparea prea curand. Au avut nevoie de aproape 20 de ani pentru a reveni in moda si tocmai de aceea nu vor disparea prea curand. Ei vin ca o completare perfecta la un tricou rochie, un cardigan lung si o jacheta din piele. Materialul vedeta in aceasta primavara este latexul. Este de evitat combinatia dintre colanti si fusta scurta din denim sau oricare alt material.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu