miercuri, 3 iunie 2009

REVISTA PRESEI!

Trei instante judecatoresti au decis: eliberarea lui Penescu


Alaltăieri, Tribunalul Argeş a decis pentru a treia oară că omul de afaceri Cornel Penescu poate fi eliberat din arestul preventiv. Este aşadar, a treia instanţă din judeţ care ia în calcul, cu siguranţă, argumentele juridice care atestă că Penescu poate fi judecat în libertate.



Un sfert din primariile din Arges au probleme cu banii!

Consiliul Judeţean Argeş a cerut de urgenţă Guvernului fonduri pentru nu mai puţin de 26 de Primării care se plâng că au probleme cu banii. Fondurile solicitate de Consiliul Judeţean sunt aşteptate până pe 15 iunie şi urmează să fie alocate pentru plata salariilor funcţionarilor publici şi pentru o serie de cheltuieli curente cum ar fi pentru iluminatul public.




Vor disparea gradinitele din apartamente!

Inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Neculai Negoiţă, spune că problema „lipsei locurilor în grădiniţe“ este una care poate fi rezolvată, fără ca părinţii copiilor să îşi facă prea mari griji.






7000 de elevi argeseni vor da bacalaureatul!


Elevii de clasa a XII-a îşi vor încheia cursurile de anul acesta pe 12 iunie, deoarece BAC-ul se va susţine începând cu data de 22 iunie, când va avea loc proba orala de Limbă şi literatură română.

(sursa: ziarul Top)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu