duminică, 14 iunie 2009

REVISTA PRESEI!

BENZINA SI MOTORINA MAI SCUMPE!
Petrom a majorat preţurile la benzina şi la motorina comercializate în staţiile proprii. Scumpirea a fost de 6 bani pe litru, atât la benzină, cât şi la motorină. În urma scumpirii, noile preţurile la benzină sunt următoarele: Premium fără plumb - 3, 67 de lei litrul, Top Premium fără plumb 99+ - 4 lei litrul, OMV Carrera 95 - 3, 77 de lei pe litru.



SEZONUL ESTIVAL MAI LUNG!

La iniţiativa Ministerului Turismului, durata oficială a sezonului estival a fost stabilită prin hotărâre de Guvern. Potrivit deciziei luată de către guvernanţi, sezonul va începe în fiecare an pe 1 mai şi se va încheia pe 30 septembrie. Astfel, sezonul estival va debuta mai devreme decât până acum. De zeci de ani, sezonul pe litoralul românesc al Mării Negre începea în luna iunie. Măsura a fost luată pentru ca turiştii şi operatorii din turism să „prindă“ în sezon şi liberele de 1 şi de 2 mai, Ziua Internaţională a Muncii şi, respectiv, Ziua Tineretului, zile cu un aflux considerabil de persoane către litoral.


SALARII NOI IN ARMATA SI POLITIE!


Ieri au avut loc la Ministerul Muncii negocieri între guvernanţi şi structurile Armatei şi Poliţiei pentru a se decide valoarea salariilor, sporurilor şi funcţiilor care vor fi introduse în noua lege unică de salarizare din sectorul bugetar. Astfel, cel mai mic salariu în Armată şi Poliţie va fi acordat agenţilor debutanţi şi soldaţilor, fiind de 2 280 de lei. Cel mai mare salariu îl vor avea şefii Armatei şi Poliţiei, fiecare urmând să primească 8 190 de lei lunar


ARGESENII SE PLANG CA NU ISI IAU SALARIILE LA TIMP!

La Inspectoratul Teritorial de Muncă s-au înregistrat din ce în ce mai multe plângeri ale argeşenilor care spun că nu îşi încasează banii la timp. Plăţile salariale fie se fac întârziat, fie se realizează fără să se ia în calcul anumite bonusuri de care ar fi trebuit să beneficieze angajatul.


DEBITELE RAURILOR DIN ARGES IN CRESTERE!

Ministerul Mediului a atenţionat ieri Prefectura Argeş cu privire la faptul că debitele vor fi în creştere pe râurile din bazinul Argeş. Acest lucru se întâmplă din cauza ploilor care au căzut în special în zona montană şi de deal.


(sursa:ziarul Top)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu